Dla miłośników gotowania oraz dla osób rozpoczynających kulinarną przygodę przygotowaliśmy wyjątkową propozycję: Akademię Gotowania.
Szef Kuchni Hotelu SPA Dr Irena Eris Krynica Zdrój Janusz Myjak podzieli się z Państwem tajemnicą powstawania krok po kroku wykwintnych i wybornych w smaku potraw.
CENA PAKIETU OBEJMUJE:
- 3 noclegi w komfortowym pokoju,
- całodzienne wyżywienie w Restauracji Szósty Zmysł – menu a’la carte przygotowane przez Szefa Kuchni – od kolacji w dniu przyjazdu do śniadania w dniu wyjazdu (nie obejmuje napojów),
- dwudniowe warsztaty kulinarne, a w nich:
- przygotowanie dań,
- uroczysta kolacja,
- pamiątkowy fartuch.
- relaks w Centrum SPA (basen, 3 jacuzzi, zespół saun: rzymska, fińska, caldarium oraz strefa relaksu, a także siłownia i studio cardio),
- monitorowany parking,
- podatek VAT.
TERMINY PAKIETU:
- 17-20 października – Grzyby w roli głównej.
Cena nie zawiera opłaty uzdrowiskowej. Liczba pokoi w ofercie jest ograniczona.
W trosce o bezpieczeństwo naszych Gości wprowadziliśmy niezbędne procedury, zgodnie z aktualnymi wytycznymi instytucji odpowiedzialnych za ochronę zdrowia (GIS, MZ, WHO). Zalecenia ww. instytucji monitorujemy na bieżąco i w przypadku wdrażanych zmian, natychmiast aktualizujemy nasze procedury. Prosimy o zapoznanie się z nowymi zasadami obowiązującymi w hotelu.