Przygotowaliśmy dla Państwa wyjątkowe warsztaty, które poprowadzi sam Szef Kuchni Restauracji Art Déco Piotr Bińczycki.
W tę niecodzienną podróż smaków i doznań kulinarnych zapraszamy wszystkich miłośników gotowania pragnących poznać tajniki sztuki kulinarnej, jak i osoby rozpoczynające swoją przygodę z kuchnią.
Szef Kuchni z przyjemnością podzieli się z Państwem swoją pasją i cennym doświadczeniem, które opiera na kuchni wykwintnej, łączącej tradycję z nowoczesnością.
CENA PAKIETU OBEJMUJE:
- 3 noclegi w komfortowym pokoju,
- całodzienne wyżywienie w Restauracji Art Déco (od kolacji w dniu przyjazdu do śniadania w dniu wyjazdu), wraz z napojami bezalkoholowymi,
- dwudniowe warsztaty kulinarne, a w nich:
- przygotowywanie dań pod czujnym okiem Szefa kuchni połączone ze wspólnym lunchem,
- uroczysta kolacja z Piotrem Bińczyckim w drugi dzień warsztatów,
- pamiątkowy fartuch,
- segregator z przepisami,
- nieograniczony dostęp do:
- Centrum SPA, w którym czekają na Gości dwa baseny, trzy jacuzzi – w tym jedno zewnętrzne, zespół saun – sauna fińska, infrared, łaźnia parowa, saunarium z widokiem na park, strefa schładzania oraz strefa relaksu,
- strefy sportowej – sala fitness oraz studio cardio,
- biblioteczki hotelowej oraz gier towarzyskich
- miejsce parkingowe.
TERMINY I TEMATY WARSZTATÓW:
- 12–15 maja – Nowalijki,
- 13–16 października – Kiszonki i fermentacja.
Cena zawiera podatek VAT i nie obejmuje opłaty uzdrowiskowej. Liczba pokoi w ofercie jest ograniczona.