Sławomir Kwaśniewski Szef Kuchni Restauracji Romantyczna zaprasza na wyjątkowe Kolacje w rytmie Slow Food. Wraz z zaproszonym specjalnie gościem-szefem duet Szefów Kuchni przygotuje dla Państwa wyjątkową kolację pełną smaków, zapachów, pozytywnych emocji i kulinarnych inspiracji.
Autorskie menu Szefów Kuchni, przygotowane głównie z najlepszych lokalnych produktów oraz specjalnie wyselekcjonowane wina, dobrane do smaków potraw przez Sommeliera, zamienią się w opowieść o kunszcie, pasji i miłości do jedzenia. W trakcie wieczoru Szefowie będą przygotowywać dania na żywo i z pewnością zdradzą niejeden sekret swoich przepisów.
CENA PAKIETU OBEJMUJE:
- 2 noclegi w komfortowym pokoju,
- śniadania w formie bufetu,
- kolację degustacyjną z wine pairingiem w Restauracji Romantyczna w sobotę o godzinie 18:00. Na kolację zapraszamy pełnoletnich Gości. Obowiązuje strój smart casual.
- kolację à la carte w Restauracji Oranżeria – trzydaniowa dla osób dorosłych, dwudaniowa dla dzieci do lat 12 z karty dziecięcej (cena nie zawiera napojów),
- możliwość skorzystania z weekendowego planu animacji obejmującego zajęcia sportowe dla dorosłych oraz liczne atrakcje dla dzieci,
- relaks i wypoczynek w Centrum SPA (2 baseny, 5 jacuzzi, zespół saun, siłownia oraz studio cardio),
- miejsce parkingowe.
TERMINY WEEKENDÓW Z SZEFAMI KUCHNI:
- 28–30 marca,
- 06–08 czerwca,
- 12–14 września,
- 12–14 grudnia.
Cena zawiera podatek VAT i nie obejmuje opłaty miejscowej. Liczba pokoi w ofercie jest ograniczona.
Istnieje możliwość wzięcia udziału w wydarzeniu poza pakietem – prosimy o kontakt z recepcją pod nr telefonu +48 89 647 11 11 lub mailowo: wzgorza@drirenaerisspa.com